اینجا همه چی درهمه
از بودن در این وب سایت لذت ببرید دوستان عزیز
 

 

 

 

نکاتی برای خانه تکانی

 

نکاتی برای خانه تکانی برخلاف تصور همگان ،

خانه داری

کار بسیار سخت وپیچیده ای است. ریزه کاری های خاص خود را دارد که اگر نتوان به خوبی آنها را انجام داد تمیز کردن خانه که به نظر آسان می آید، دشوار می گردد...

نکاتی,برای,خانه

نکاتی برای خانه تکانی

در اینجا به معرفی ریزه کاری هایی می پردازیم که می تواند راهنمای خانم ها باشد.
▪ جوش شیرین: جوش شیرین هم مصرف خوراکی و دارویی دارد و هم ضدعفونی کننده است.
۱) برای تهیه در بیسکویت و کیک می توان از جوش شیرین استفاده کرد.
۲) برای براق کردن جواهرات به کار می رود.
۳) درد ناشی از نیش زنبور را تسکین می دهد.
۴) برای نظافت یخچال و لکه گیری اجاق گاز به کار می رود.
▪ تمیزکردن حباب چراغ: حباب چراغ ها را ماهی یک بار بشویید. برای انجام این کار ابتدا چراغ را از سرپیچ باز کنید و با پارچه آغشته به کف و صابون گرم پاک کنید.
▪ پاک کردن وسایل سفید آشپزخانه: برای تمیزکردن وسایل سفید آشپزخانه روی آنها را ابتدا با پارچه ای خیس نمدار کرده سپس پودر کف شوی (زمین شوی) را روی آن ریخته و چند دقیقه صبر کرده سپس با اسکاچ آن را تمیز کنید اگر نرفت کمی بعد به آن مایع سفیدکننده بزنید.
▪ رفع رسوب کتری:مقداری مساوی آب و سرکه درون کتری ریخته و بگذارید بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و تمام شب به همان حالت بماند، سپس کتری را تمیز کنید.
▪ تمیزکردن تلفن: به کمک یک تکه پنبه و الکل یا کمی عطر تلفن را پاک کرده و حالت روز اول را به آن بدهید.
▪ گودافتادگی فرش:برای رفع گودافتادگی کمی توی گودال ها آب ریخته و بگذارید سه _ چهار ساعت در همان حال بماند، سپس برس را روی آن بکشید. برای درخشندگی فرش مقداری نشاسته ذرت روی فرش بپاشید و بعد از یک ساعت با جاروبرقی روی آن را جارو بکشید.
▪ نظافت وسایل چرمی:صندلی ها و وسایل چرمی را با مخلوطی از سفیده تخم مرغ که خوب زده اید و کف کرده و چند قطره سرکه می توانید به راحتی تمیز کنید.
▪ گردگیری:برای گردگیری پارچه متقالی را در دیگ آب که مقداری کم موم یا وازلین در آن ریخته ایم گذاشته و روی حرارت قرار دهیم، مایع که به جوش آمد پارچه را از آب درآورده حال پارچه تبدیل به یک پارچه چربی می شود که این پارچه برای گردگیری خوب است. برای پاک کردن شیشه ها پارچه بدون پرز را به آب و صابون آغشته کنید و از راست به چپ و از بالا به پایین روی شیشه بکشید و با دستمال دیگری خشک کنید.
▪ ماشین لباسشویی:برای اینکه عمر ماشین لباسشویی زیاد شود ماهی یکی دو بار روی قسمت های استیل و لاستیکی آن وازلین بمالید و با پارچه نرم و لطیفی آن را مالش دهید.
▪ سوختگی با اتو:برای از بین رفتن سوختگی (خفیف) پارچه با اتو، لکه زرد را خیس خیس کرده و با پارچه زبری مانند کیسه حمام روی آن کشیده سپس با پنبه آغشته به آب اکسیژنه روی آن بمالید و یا می توان نصف پیاز را روی آن مالید حال می بینید که اثری از سوختگی نیست.
▪ رفع بو از ظروف:برای برطرف کردن بوی ظروف کافی است که کمی آب گرم مخلوط با گرد خردل روی آن ریخته سپس بشویید و بعد با آب آن را شست و شو داده سپس ظرف را خشک کنید.
▪ رفع بوی کپک از ظروف چایخوری و قهوه خوری:اغلب قوری و یا قهوه جوش را که مدتی مصرف نکنیم بوی خاصی می گیرد مانند بوی کپک زدگی. برای جلوگیری از این عیب یک حبه قند داخل آن انداخته این حبه قند بوی داخل ظرف چایخوری یا قهوه خوری را به خود می گیرد و شما وقتی این ظرف را مورد استعمال قرار می دهید بوی کپک از بین رفته است.
▪ تمیزکردن رادیاتور شوفاژ:برای این کار زیر و رو و اطراف رادیاتور را روزنامه خیس قرار می دهیم سپس با دمیدن هوای جاروبرقی آن را تمیز کرده، سپس با یک دستمال نمدار و یک برس دسته بلند بین پره های رادیاتور را پاک کنید.
▪ تمیز کردن پرده ها:پرده های نخی را قبل از شستن به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه در آب سرد یا ولرم خیس کرده تا گرد و غبار جمع شده بر روی آن جدا شود. پرده را به آرامی بلند کرده سپس آب کثیف را تعویض کنید سپس پرده ها را در محلول کف صابون و آب ولرم قرار داده و با ملایمت آن را بشویید (توجه: نباید آن را چنگ بزنیم) سپس سه بار پرده را با آب ولرم بشویید. حال اگر از ماشین لباسشویی استفاده می کنیم ابتدا دستگاه را روی درجه کم مقدماتی قرار داده و شست و شوی بعد را هم دو دقیقه با درجه کم تنظیم کرده و شست وشو دهید و قبل از اینکه کاملاً خشک شود با اتو به موازات الیاف طولی آن اتو بکشید. پرده های توری را هم قبل از اینکه کاملاً خشک شود در جای خود آویزان کنید.

 

رایج ترین اشتباهات در آشپزی(نکات مهم آشپزی

اشتباهات در آشپزی,نکات آشپزی

نکات  مهم آشپزی

 

رایج ترین اشتباهات در آشپزی(نکات مهم آشپزی)


هر آشپزی و هر انسانی گاهی اشتباهات بدی در آشپزخانه انجام می دهد. ولی خوب است که اشتباهاتمان را بدانیم و راه حل هایی برای آنها بیابیم. در زیر لیستی از اشتباهات رایجی که اکثر مردم در آشپزخانه مرتکب می شوند را مشاهده می کنید.

 

نکات مهم آشپزی:

1. قبل از شروع آشپزی، کل دستور پخت غذا را نمی خوانید.
حتی بهترین دستورها هم ممکن است همه اطلاعات را اول دستور ننوشته باشند. آشپز عاقل اول کل دستور را می خواند و همه مواد لازم را آماده می کند و بعد شعله اجاق را روشن می کند.این یکی از نکات مهم آشپزی میباشد.


2. می جوشانید در حالیکه باید نیمجوش کنید.
این یکی از رایج ترین اشتباهات در آشپزی است. مثلاً وقتی قرار است که گوشت را چند ساعت روی شعله کم نیمجوش کنید، در عرض یک ساعت می گذارید روی شعله بالا بجوشد و بپزد. بدین ترتیب گوشت سفت و خشک می شود.


3. در اندازه گیری و پیمانه ها چشمی عمل می کنید.
در نتیجه کیک شما خشک و سفت می شود یا غذای شما مزه خوبی ندارد. یادتان باشد که پیمانه ها را درست انتخاب کنید. به خصوص در کیک پزی، اندازه ها اهمیت زیادی دارند.


4. ماهیتابه را پر می کنید.
غذا وقتی می پزد، رطوبت پخش می کند، پس باید برای خارج شدن بخار جا بگذارید. وقتی ماهیتابه را پر می کنید و عجله دارید، همه جای مواد خوب نمی پزد و نتیجه خوبی نمی گیرید.


5. زود به زود غذا را بر می گردانید.
وقتی این کار را می کنید، غذا خشک می شود، تکه تکه می شود یا پوشش آن کنده می شود. به خصوص برای غذاهای سوخاری نباید این کار را کرد.


6. قبل از اضافه کردن غذا، ماهیتابه را به اندازه کافی داغ نمی کنید.
یکی از نکات مهم آشپزی اینکه آشپزهای تازه وارد قبل از اضافه کردن روغن و ریختن پیاز برای سرخ کردن، آن را خوب داغ نمی کنند. برای تفت دادن سبزیجات باید ماهیتابه داغ باشد.


7. بعد از پختن گوشت باید بگذارید استراحت کند.
وقتی گوشت را کبابی، گریل یا تفت می دهید، باید بگذارید تا مدتی بعد از برداشتن از روی حرارت، در دمای اتاق بماند. این زمان سرد شدن باعث می شود که آب گوشت به مغز و جاهای دیگر آن بطور یکنواخت پخش شود.


8. از دماسنج گوشت استفاده نمی کنید.
 در نتیجه گوشت را زیادی می پزید یا اصلاً مغز گوشت شما نپخته است. دماسنج گوشت قیمت زیادی ندارد، ولی خیلی بکار می آید.


9. گوشت را در جهت رشته های آن می برید.
یکی از نکات مهم آشپزی  این که گوشت را باید در جهت عمود بر رشته های آن برش زد. برای گوشت های استیک و غیره همیشه جهت رشته ها را پیدا کنید و مخالف آن برش بزنید.


10. سبزیجات را بعد از رسیدن به پخت دلخواه، شوکه نمی کنید.
لوبیاسبز، بروکلی یا مارچوبه را 3 تا 7 دقیقه در آب جوش می اندازید و به بافت و پخت دلخواه شما می رسند، ولی بعد از پخت آنها را با قاشق درنمی آورید و در آب یخ نمی اندازید. انداختن سبزیجات در آب یخ یا آبکشی آنها با آب سرد باعث می شود که روند پخت آنها متوقف شود و بیشتر از آن نرم نشوند.

 

خوشبو کردن خانه با رایحه های طبیعی

نحوه خوشبو کردن خانه, ساخت رایحه های طبیعی خانه


بدون استفاده از اسپری‌های خوشبو‌کننده، با ترکیب موادی که خود تهیه می‌کنید خانه را معطر و پاکیزه و به رایحه دلخواه دست پیدا کنید.


با توجه به نقش حس بویایی، تاثیری که خانه تمیز و معطر در سلامت فکری و جسمی ما دارد بر کسی پوشیده نیست. طبیعت را دوست داشته باشیم و از مواد طبیعی برای این منظور استفاده کنیم.

_ با ترکیب مساوی آب لیمو و آب و ریختن آن‌ها داخل یک اسپری تمیز و خالی‌، می توانید یک یا دو بار در هفته برای ایجاد رایحه‌ای خوش آن را در جاهای مختلف خانه ریخته یا هنگام آشپزی برای خلاص شدن از بوی غذایی که حتی به نسوج پرده و فضای آشپزخانه نفوذ می‌کند، استفاده کنید.
 
_ روش دیگر استفاده از کمی دارچین، میخک، زنجبیل تازه و سبزی‌های معطر داخل کمی آب و حرارت دادن آن‌هاست. برای آن که رایحه‌ای خنک و تابستانی داشته باشید، چند برگ نعنا نیز به 8 پیمانه آب اضافه کنید، بعد از آن که مخلوط کمی جوشید حرارت را کم کنید. می‌توانید روغن‌های خاصی به آن اضافه کرده یا به تنهایی استفاده کنید.

_ برای معطر کردن فوری اتاق‌ها، گلوله‌های پنبه را داخل مخلوط وانیل یا اسانس دلخواه فرو ببرید. آن‌ها را داخل ظرفی زیبا قرار داده و در هر جایی که دوست دارید، بگذارید. 

_ هر درخت اکسی‍ژن لازم برای دو نفر را تولید می کند. طبق تحقیق ناسا، برخی گیاهان آپارتمانی به دفع سموم خطرناک موجود در خانه کمک زیادی می‌کنند. به طور کلی کیفیت هوای داخل خانه به دلیل وجود دودهای دست دوم که دارای سولفور دی اکسید هستند و لوازم خانگی معمول که موجب انتشار مواد شیمیایی به هوای مورد تنفس ما می‌شود، نگران کننده است. یکی از این مواد شیمیایی فرمالدهید است که در لباس‌ها، چوب‌های چند لایه و فرش است و منجر به سردرد و مشکلات تنفسی می‌شود.

مطالعات ناسا سه نوع آلوده‌کننده داخل خانه یعنی تری کلرواتیلن، فرمالدهید و بنزن را تایید و ضرورت نگه‌داری به طور متوسط 15 گیاه را تایید می‌کند. کار گیاه که در واقع فیلتر طبیعت است، تولید اکسیژن، دور کردن آلوده کننده‌ها از هوای خانه، ایجاد رطوبت لازم و جذب آلودگی‌هاست.

 


 

آشنایی با کاربردهای آرد

 

اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت

درست کردن ماسک با آرد,کاربرد آرد در خانه داری

 

 آشنایی با کاربردهای آرد

آرد به جز شیرینی پزی کاربردهای مختلفی مانند خانه داری، تمیز کردن، زیبایی و ... دارد . در ادامه به این موارد اشاره می کنیم .

آرد به جز در آشپزی کاربردهای مختلفی در خانه از پرداخت ظروف استیل و مس گرفته تا ماسک صورت، درست کردن چسب، دور کردن مورچه‌ها و غیره دارد. استفاده از آرد سفید به عنوان ماده‌ طبیعی جایگزین مواد شیمیایی مضر روز به روز رو به افزایش است.

کارهای هنری :
1 - چسب آرد
چسب آردی که خود در خانه می‌سازید، جایگزین مناسبی برای انجام کاردستی‌های کوچک است.

2 - آهار طبیعی پارچه
بعضی پروژه‌ها با پارچه آهاردار راحت‌تر انجام می‌شوند. از آرد برای درست کردن اسپری آهاردار استفاده کنید.

باغ و خانه :
3 - تمیز کردن مس و برنج
مقدار مساوی از آرد، نمک و سرکه سفید را با هم ترکیب کنید. با اسفنج آن را روی مس یا برنج بمالید و بگذارید خشک شود. سپس با آب گرم آبکشی و با پارچه‌ای خشک آن را برق اندازید.

4 - پرداخت استیل ضد زنگ
آرد برنج برای برگرداندن درخشش اولیه استیل از جمله سینک ظرفشویی بسیار موثر است. پس از شستن و خشک کردن سینک، آرد را پاشیده با دستمال روی آن بمالید.

5 - تمیز کردن کارت‌های چسبناک
کارت‌های بازی را با مقداری آرد تمیز کنید.

6 - دفع مورچه‌های باغ
بر خلاف تصور معمول که آرد باعث جذب مورچه‌ها می‌شود. با پاشیدن آن اطراف یک گیاه مورچه‌ها را پراکنده کنید.

زیبایی :
7 - شامپو خشک
در صورت نداشتن وقت برای شستن موها از آرد به عنوان شامپو خشک برای از بین بردن موهای چرب استفاده کنید.

8 - ماسک آرد برنج
آرد برنج چربی و سلول‌های مرده پوست را جذب می‌کند. برای تهیه این ماسک، آرد را با شهد اگاو یا عسل ترکیب کنید.

9 - ماسک صورت
با ترکیب آرد و انگور قرمز، از مزایای این آنتی‌اکسیدان و آمینو اسید طبیعی به عنوان ماسک صورت بهره‌مند شوید.

10 - سرم طبیعی آکنه
مقدار مساوی از آرد و عسل یا شهد اگاو را به صورت ضربه ملایم روی جوش بزنید. روی آن را به کمک باند برای یک شب ببندید تا صبح روز بعد به صورت قابل توجهی بهبود ‌یابد.

11- ماسک یا آرد حبوبات
آرد نخود یا لپه ترکیب اصلی ساخت یک ماسک قدیمی است. به جای شیر معمولی می‌توانید از شیر بادام استفاده کنید.

 

نکاتی برای شست وشوی انواع پارچه

 

نکاتی برای شست وشوی انواع پارچه

نکاتی برای شست وشوی انواع پارچه● نکاتی برای شست وشوی صحیح انواع پارچه

نکاتی برای شست وشوی انواع پارچه

نکاتی برای شست وشوی انواع پارچه

▪ استات:
پارچه هایی از جنس استات را تنها از طریق خشک شویی تمیز کنید مگر آنکه در راهنمای شست وشوی آن قید شده باشد «قابل شست وشو با دست». در این صورت ممکن است لباس را با یک شوینده ملایم و آب نیم گرم بشویید و به دور از حرارت مستقیم خشک نمایید.
▪ آکریلیک:
لباس های آکریلیک را پیش از شست وشو به پشت برگردانید. این لباس ها را هم می توانید با دست و هم با ماشین لباسشویی با درجات کم بشویید.
▪ نخ یا کتان:
لباس های نخی یا کتانی اغلب الیافی محکم دارند و می توانند درجات بالاتر دمای آب را تحمل کنند. آنها را پس از شست و شو در ماشین لباسشویی هنگامی که هنوز کمی مرطوب هستند اتو کنید و از اتوی بخار یا اسپری آب هنگام اتوکشی استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. لباس های نخی سفید را می توان با استفاده از سفید کننده ها لکه گیری کرد. اما توجه داشته باشید که پس از لکه گیری لباس را خوب آبکشی کنید تا مایع سفید کننده به صورت لکه های زرد رنگ روی لباس باقی نماند.
▪ لینن:
لباس های لینن را می توان با دست یا با ماشین لباسشویی شست و یا از طریق خشک شویی تمیز کرد. این لباس ها را نیز هنگامی که مرطوب هستند با اتوی داغ اتوکشی کنید. لباس هایی از جنس لینن را می توانید در صورتی که رنگ خودشان سفید باشد با سفید کننده لکه گیری کنید یا برای مدت کوتاهی در مایع سفید کننده خیسانده و سپس خوب آبکشی نمایید.
▪ پارچه های کفشی یا استرچ:
لباس های کشی را با دست بشویید و از آب گرم و شوینده ای ملایم استفاده کنید یا آنها را در لباسشویی با درجه مخصوص الیاف مصنوعی بشویید. برای این لباس ها هرگز از سفید کننده استفاده نکنید زیرا الیاف آنها را از بین می برند. ضمناً لباس های سفید کفشی را با لباس های رنگی در ماشین لباسشویی نشویید چون به سرعت رنگ می گیرند. اغلب لباس های کفشی را می توان با درجه حرارت های پایین اتو کرد.
▪ نایلون و پفلی استر:
لباس های نایلونی را بهتر است با دست بشویید زیرا الیاف ظریفی دارند. در صورتی که از ماشین لباسشویی برای این لباس ها استفاده می کنید درجه شست وشو را روی درجه مخصوص الیاف مصنوعی قرار دهید.
▪ ابریشم:
از آنجا که اغلب ابریشم های رنگ شده، رنگ پس می دهند بهتر است این لباس ها را خشک شویی کنید. در غیر این صورت پارچه های ابریشمی را با دست و با آب گرم و صابون به آرامی بشویید و آبکشی کنید. آب اضافی پارچه را با اندکی فشردن آن بگیرید و در حالی که هنوز مرطوب است آن را با درجه مخصوص ابریشم اتو کنید.
▪ لباس های پشمی:
لباس های پشمی را هرگز با آب گرم نشویید چون الیاف پشم کاملاً جمع می شود و به اصطلاح آب می رود. این لباس ها را با دست در آب سرد بشویید یا به روش خشک شویی تمیز کنید

 

شستشوی لباس و پارچه

 

شستشوی لباس و پارچه

شستشوی لباس و پارچه● شستن لباسهای استرج و کشی:
در نظرداشته باشید که هرگز این لباسها را پس از شستن روی طناب آویزان نکنید، زیرا سرازیر شدن آب، باعث کش آمدن لباس می شود و زیبائی خود را از دست می دهد .

شستشوی لباس و پارچه

شستشوی لباس و پارچه

به همین منظور همیشه بعد از شستن، آنها را در سبد گذاشته ، بگذارید تا خشک شود . با اینکارهیچ صدمه ای به لباس شما وارد نمی شود.
● شستن ملافه:
برای اینکه ملافه های شما تمیز شسته شود و در ضمن به تار و پود پارچه آسیب نرسد ، از مواد پاک کننده استفاده نکنید . بلکه به جای این کار ملافه ها را داخل ماشین لباسشویی بریزید . و مقداری پودر صابون و یا تکه ای صابون رنده شده را به آن اضافه کنید . بعد از ۱۵ دقیقه شستن، می بینید که ملافه ها بسیار تمیز شده اند بدون اینکه لکه ای داشته باشند.
● مشکل شستن دستمال آشپزخانه:
به دلیل کوچک بودن دستمالهای آشپزخانه شستن آنها مشکل است . برای رفع این مشکل یک کیسه بدوزید . تمام دستمال ها را داخل کیسه بریزید و دهانه آن را با کش جمع کنید و کیسه را داخل ماشین لباسشویی بیندازید، با این کار مشکلتان حل خواهد شد.
● شستن لباس با نوشابه:
اگر لباسهای شما بسیار کثیف شدند، می توانید از نوشابه گاز دار کمک بگیرید. به این صورت که یک شیشه نوشابه را همراه با پودر لباسشویی روی لباسهای کثیف بریزید و به طور معمولی آنها را بشویید. خواهید دید که لباسها چقدر تمیز می شوند.
● شستن لباسهایی که اپل دارند:
همان طورکه می دانید وقتی لباسهای دارای اپل را داخل ماشین لباسشویی می اندازیم، اپل آنها از بین می رود .
● برای جلوگیری از این کار از چند روش می توانید کمک بگیرید:
۱) اپل ها را با سنجاق به لباس وصل کنید، و در موقع شستن اپل را از لباس جدا کنید و بعد اپل را به لباس وصل کنید.
۲) می توانید از چسب هایی که در بازار هستند و برای بستن کفشها هم از آن استفاده می شود ، کمک بگیرید . به این صورت که یک طرف چسب را به لباس و طرف دیگر را به اپل بدوزید تا در موقع شستن ، اپل را به راحتی از لباس جدا کنید.
۳)می توانید هر کدام از اپل ها را داخل پلاستیک کرده و خیلی محکم گره بزنید و بعد لباس را داخل لباسشویی بیندازید، با اینکار اپل ها سالم می مانند.
● نظافت پرده حمام:
پرده حمام را روی یک سطح صاف پهن کنید، با اسفنج آغشته به آب و صابون دو طرف آن را تمیز کنید. سپس با آب گرم بشویید و آن را در آفتاب خشک کنید . در ضمن در نظر داشته باشید که پرده حمام را لوله نکنید و آن را برای آبگیری فشار ندهید.
● پاک شدن یقه بلوزمردانه :
برای پاک کردن یقه بلوز مردانه از مایع ظرفشویی استفاده کنید.
● تمیز کردن اسفنج:
برای نو کردن اسفنج آن را یک شب داخل آب نمک و یا محلول آب و جوش شیرین بگذارید . کاملاً تمیز می شود.
● آویزان کردن لباس بر روی طناب لباس:
برای اینکه کمتر به اتو کردن احتیاج داشته باشید، می توانید ازچوب لباسی استفاده کنید . چوب لباسی را در داخل لباس قرار دهید، به همان صورتی که می خواهید لباس را داخل کمد قراردهید ، بعد چوب لباسی را به طناب آویزان کنید. با این روش هم حجم کمتری گرفته می شود و هم کمتر چروک می شود . یا این که لباس ها را از یقه به طناب با گیره آویزان کنید

 

18نکته ي کوتاه وپرفايده در رابطه با استفاده ازيخچال وفريزر در خانه

 1- محل قرار گرفتن يخچال

از قرار دادن يخچال يا فريزر در مجاورت دستگاه‌هاي گرمازا مثل اجاق‌گاز، آب‌گرمکن، شوفاژ و نور مستقيم خورشيد بپرهيزيد.

فضاي پشت يخچال و فريزر بايد حداقل بيست سانتي‌متر، براي گردش هوا، با ديوار فاصله داشته باشد. مطمئن شويد که يخچال يا فريزر روي يک سطح ‌تراز قرار گرفته و در آن به ‌طور کامل بسته مي‌شود.

2- انتخاب صحيح يخچال

هنگام خريد يخچال مدل‌هايي را انتخاب کنيد که مصرف انرژي کمتر و بازدهي بيشتري داشته باشند. هم‌چنين از وجود برچسب انرژي روي يخچال مطمئن شويد.

3- جابه‌جايي يخچال

در صورتي که ناچار به جابه‌جايي و يا حمل آن هستيد، حداقل دو تا سه ساعت پس از جابه‌جايي، يخچال را به برق وصل کنيد.

4- تنظيم ترموستات يخچال

دماي داخل فريزر معمولاً سه تا چهار درجه زيرصفر و دماي داخل محفظه ي يخچال سه تا چهار درجه بالاي صفر بايد باشد، تنظيم نادرست ترموستات علاوه بر اينکه باعث فاسد شدن و يخ زدگي مواد غذايي مي‌شود، مصرف انرژي را نيز افزايش مي‌‌دهد.

5- قراردادن چيزهاي گرم در يخچال

قرار دادن چيزهاي گرم در يخچال کار درستي نيست؛ زيرا هم با گرم کردن فضاي داخل يخچال اثر سرما را کم مي‌کنند و هم در اثر گرم شدن داخل يخچال، ذرات برفک و يخ آب شده و همراه با آلودگي‌هاي احتمالي به داخل غذاها مي‌چکد و سبب آلودگي آنها مي‌شود.

6- هواي سرد و گرم در يخچال

در يخچال‌هايي که در قسمت بالاي آن يخدان قرار ندارد، طبقات پايين‌تر بيشتر با هواي سرد در تماس هستند تا طبقات بالا؛ چون همان‌طور که مي‌دانيد هواي سرد، سنگين‌تر از هواي گرم است. همچنين چيزهايي که در قسمت در يخچال گذاشته مي‌شوند به علت آنکه هنگام باز و بسته شدن، اين قسمت در مجاورت هواي بيرون قرار مي‌گيرد، کمتر از سرماي ضروري بهره‌مند مي‌شوند.

7- باز و بسته کردن در يخچال

در يخچال يا فريرز را هيچ‌گاه به مدت طولاني باز نگذاريد و از باز و بسته کردن بيهوده ي آن به خصوص در تابستان خودداري کنيد.

8- حفظ سرماي يخچال

اگر برق قطع شد يا به دليلي به طور موقت از کار افتاد، از باز و بسته کردن در آن خودداري کنيد و اگر مي‌توانيد روي يخچال را با لحاف يا پتو بپوشانيد تا سرماي داخل يخچال تا حدّ امکان حفظ شود. در تابستان که با هر مرتبه باز و بسته شدن در يخچال، درجه ي حرارت داخل دستگاه به سرعت بالا مي‌رود، بايد درجه ي سرما را بيشتر کرد تا سرماي لازم زودتر در داخل يخچال توليد شود.

9- انبار کردن مواد غذايي در يخچال

مقدار زيادي مواد غذايي انباشته روي هم را در يخچال قرار ندهيد، چون وقت زيادي لازم است که سرما به همه ي آنها نفوذ کند، بنابراين زودتر خراب مي‌شوند. براي مثال، ديده مي‌شود که مقدار زيادي سبزي را به صورت دسته در يخچال مي‌گذارند و بعد از يکي دو روز وقتي بيرون مي‌آورند وسط آن گنديده و در اثر تخمير، داغ شده است. براي نگهداري سبزي خوردن در يخچال، ابتدا آن را پاک کنيد و بشوييد. سپس در پارچه ي نازکي بريزيد و داخل يخچال بگذاريد. در صورتي که مقدار سبزي زياد است، براي اينکه سالم‌تر بماند، پس از پاک کردن، قسمتي را به صورت نشسته داخل کيسه بريزيد و در يخچال نگه داريد و هنگام مصرف بشوييد.

برفک‌ها را به طور منظم آب کنيد؛ زيرا به محض افزايش قشر برفک، مصرف انرژي بالا مي‌رود. لوله‌هاي پشت يخچال يا فريزر را دست کم سالي دوبار گردگيري کنيد.

10- رفع بوي يخچال

براي رفع بوي يخچال مي‌توانيد مقداري زغال را نيم کوب کنيد، در کيسه پارچه‌اي نازکي بريزيد و در يخچال به خصوص طبقات بالاي آن بگذاريد. هر چند وقت يک بار کيسه زغال را در آفتاب بگذاريد تا خشک شود و دوباره قدرت بوگيري داشته باشد. جدار داخل يخچال را نيز هر چند وقت يک بار با محلول جوش شيرين و آب تميز کنيد.

11- نگه‌داري مواد غذايي در يخچال

اين موضوع به نوع ماده ي غذايي و مقدار آن، درجه ي آلودگي و شرايط محيطي بستگي دارد. براي مثال، يک قطعه گوشت تازه را که از مغازه قصابي مي‌خريم، صلاح نيست بيش از سه روز در يخچال نگه‌داري کنيد. براي نگه‌‌داري انواع خورش نيز ابتدا در حالي که سرپوش ظرف خورش گذاشته شده، آن را حداقل پنج دقيقه بجوشانيد و بدون اينکه به آن دست بزنيد بگذاريد خنک شود. سپس داخل يخچال قرار دهيد. به اين ترتيب مي‌توانيد دو تا سه روز خورش را در يخچال نگه داريد. پنير با نمک را مدت نسبتاً طولاني در يخچال مي‌شود نگه داشت. مرغ معمولاً دو تا سه روز در يخچال قابل نگه‌داري است. سبزيجات را تا يک هفته و ميوه‌جات را هم بسته به نوع و سلامت پوست آنها شايد تا چند هفته به راحتي بتوان در يخچال نگه‌داري کرد.

12- مناسب‌ترين درجه فريزر

مناسب‌ترين درجه ي سرماي درون فريزر که هم مواد غذايي را سالم نگه مي‌دارد و هم مانع از بين رفتن ويتامين‌ها و خواص خوراکي‌ها مي‌شود، 16- تا 20- درجه سانتي‌گراد است.

13- راهنماي چراغ‌هاي آگاهي‌دهنده ي يخچال

چراغ‌هاي آگاهي‌دهنده ي فريزرها معمولاً سه چراغ سبز، قرمز و زرد دارند. چراغ سبز نشان دهنده ي برقراري جريان برق ورودي به فريزر است. چراغ قرمز نشان مي‌دهد که به دليلي، مانند خرابي ترموستات، عمل سرماسازي خوب انجام نمي‌شود. از اين رو، اين چراغ هميشه بايد خاموش باشد تا مطمئن باشيم که فريزر به خوبي کار مي‌کند. اما براي چراغ زرد کليدي وجود دارد که معمولاً اتصالات را به صورت مستقيم در مي‌آورد تا سرما به حدّ کافي برسد و چراغ قرمز خاموش شود. در اين موقع اين کليد را به حالت خاموش درمي‌آوريم، چراغ زرد هم خاموش مي‌شود.

14- زياد شدن برفک فريزر

چنانچه لاستيک‌هاي دور در،خراب شود، برفک داخل فريزر زياد مي‌شود که براي رفع اين مشکل بايد لاستيک‌ها تعويض شوند.

15- روشن شدن چراغ قرمز فريزر

چنانچه برودت يخچال خوب باشد، ولي باز چراغ فريزر روشن شود، سيم‌هاي چراغ اتصال پيدا کرده‌اند.

16- ريپ زدن فريزر

اگر فريزر شما بعد از چند بار ريپ زدن روشن شود، ممکن است در اثر کار زياد، پلاتين‌هاي رله کثيف شده باشند شما بايد آنها را تميز و يا رله را عوض کنيد.

17- سوت کشيدن فريزر

اگر فريزر شما سوت مي‌کشد و برودت کم است، با چکش لاستيکي نقاط مختلف لوله‌هاي رابط به خصوص ابتداي اوپراتيورها (لوله‌هايي از جنس آلومينيوم براي اينکه سرما را سريع و خوب منتقل کنيد) و به فيلتر ضربات آرامي وارد کنيد. اگر عيب رفع نشد، لوله‌ها بايد شسته و فريزر تجديد شارژ شود.

18- برودت بد فريزر

اگر برودت در طبقه‌هاي بالا خوب اما در طبقه‌هاي پايين نامطلوب است، گاز فريزر تمام شده،علت تخليه ي گاز را بررسي کنيد.

 

 

کسب درآمد http://ice-popup.ir/ref:91 http://ice-popup.ir/user/signup/ref:91

صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید امیدوارم مطالبی رو که در این وبلاگ قرار میدم براتون مفید باشه و از انتخابتون ممنونم...
موضوعات
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان اینجا همه چی درهمه و آدرس neloo.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 9
بازدید هفته : 38
بازدید ماه : 2872
بازدید کل : 96913
تعداد مطالب : 191
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1



Alternative content




برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب





استخاره آنلاین با قرآن کریم


تعبیر خواب






فال حافظ